Posibilitate postare pe site

Daca doriti sa postati opinii/ imagini/ video in sectiunea marturii sau galerie va rugam transmite-ti continutul prin intermediul formularului de contact

Dr.Marius Vicea CALOMFIRESCU a deschis cabinetul sau individual unde realizeaza morfologii fetale, ecografii 3D / 4D, ecografii ginecologice etc.

pentru Curriculum Vitae – click aici …

In cadrul cabinetului sau individual Dr.Calomfirescu Marius Vicea furnizeaza si servicii de medicina materno – fetala precum si servicii de ginecologie (inclusiv teste genetice si analize ginecologice).

——–

Cabinetul dr.CALOMFIRESCU Marius Vicea

B-dul Dacia 118

Bucuresti, sector 2

TEL: 031 402 2520

cabinetgineco.ro

Locatie cabinet B-dul Dacia 118

——–

 

In data de 23.10.2013 s-a realizat in premiera in cadrul Clinicii Promed Bucuresti embrioreductie neselectiva la 9 saptamani varsta gestationala de catre d-l Dr. Calomfirescu Marius Vicea (http://www.morfologiefetala.ro/furnizori-morfologie-fetala/).

Aceasta procedura este extrem de dificila datorita dimensiunilor mici ale embrionilor (in jur de 2,5 cm). Prin urmare necesita o precizie si tehnica de cel mai inalt nivel.

O alta dificultate importanta este lipsa criteriilor stiintifice pentru screeeningul de anomalii cromozomiale sau structurale ale embrionilor, alegerea facuta de parinte fiind bazata doar pe criteriul tehnic mai putin riscant (embrionul mai sus situat cu risc mai mic de avort).

Avantajul major al varstei gestationale mici la care s-a realizat este absenta consecintelor pe termen mediu si lung, riscurile de pierdere in totalitate a sarcinii fiind astfel mai mici.

Necesitatea interventiei atat de devreme in sarcina a fost data de incompetenta cervico-istmica a mamei care a mai determinat un avort la 20 saptamani si o nastere prematura in antecedente. Fara aceasta procedura sarcina actuala nu ar fi avut sanse de reusita.

Ii dorim pacientei sarcina usoara si nasterea unui copil sanatos!

 

Astazi, 24.07.2013, s-a efectuat prima procedura de embrioreductie in cadrul clinicii Promed System, de catre domnul Dr.Marius-Vicea Calomfirescu (http://www.morfologiefetala.ro/furnizori-morfologie-fetala/).

Procedura de embrioreductie efectuata astazi in clinica Promed System este considerata una dintre cele mai dificile manevre invazive intrauterine din cadrul medicinei fetale, deoarece a facut posibila reducerea numarului embrionilor de la 4 la 2.
Aceasta procedura a fost necesara acum, la 11 saptamani de sarcina, pentru a exista sansa de a duce cu succes sarcina la peste 30 de saptamani.

Ii dorim pacientei sarcina usoara si nasterea unor copii sanatosi!

preluare dupa:

http://www.facebook.com/notes/clinica-promed-system/prima-procedura-de-embrioreductie-din-cadrul-clinicii-promed-system/537111593017362?ref=notif&notif_t=like